E-KARTICA

Lako instalirajte naš kontakt u svoj uređaj.

Preuzmite našu e-vizit karticu
NCST NewsLetter
USLUGE

Skladištenje robe pod carinskim nadzorom

U Srbiji postoji mnogo opcija smeštanja robe pod carinskim nadzorom. Roba koja se transportuje iz Sveta ili EU, u Srbiju mora biti uskladištena u carinski magacin. To se zove skladištenje pod carinskim nadzorom. Dok se roba nalazi pod carinskim nadzorom nema uvoznih i ostalih carinskih troškova.

Skladištenje robe u konsolidovanim magacinima

Nudimo jedinstvenu mogućnost preuzimanja i skladištenja ili samo skladištenja Vaših komercijalnih pošiljki u našim magacinima za konsolidaciju, odakle imamo zagarantovane polaske na nedeljnom niovu ka Beogradu.

Magacine za konsolidaciju pošiljaka imamo u Nemačkoj, Poljskoj, Turskoj i Italiji.
Naši partneri mogu preuzeti robu od vaših dobavljača i u kratkom vremenskom periodu isporučiti ih u naš konsolidovani magacin, nakon čega mi vršimo organizaciju pakovanja i otpreme.
U zavisnosti od broja konsolidovanih paleta u svakom od magacina, polasci su minimalno jednom nedeljno.

Magacinski prostor u poslovne svrhe

Tražite magacinski prostor za kancelarijski materijal ili poslovanje? To Vam je dostupno na više lokacija u okolini Beograda. Možete ga koristiti iz nekog ili svih dole navedenih razloga:

Dizajnirali smo naše magacinske kapacitete lakim za pristup i korišćenje svih vrsta robe. Vi kontrolišete ko kad i kako će pristupiti i ko sme ući u magacin. Niz bezbednosnih opcija, uključujući i 24h video nadzora magacina, fizičko tehničko obezbeđenje 24/7 kao I on-line monitoring.

Pored toga što svakom klijentu prilazimo sa posebnom pažnjom, takođe nudimo fleksibilne financijske uslove. Naša mesec-za-mesec ležarina daje Vam fleksibilnu mogućnost čuvanja robe na dugi, ili kratki, vremenski period prema Vašim potrebama.

Lokalni magacini za čuvanje stvari

distributivni magacin za svakodnevnu namenu

Ukoliko vaše poslovanje zahteva uskladištenje robe u kratkom vremenskom periodu, npr radi skupljanja ocarinjenje robe od više dobavljača i isporuke na jednom mestu, imamo uigran tim koji pomaže u organizaciji isporuka i planiranju.

novi Distributivni centar: planirani početak rada decembar 2020 / za carinsku i loko robu
Veličina magacina: 1x(180m x 50m), 1x (130m x 30m) za loko magacin
Lokacija magacina: Banovci, RS. 29km od centra Beograda
Pokrivenost magacina: sve carinske ispostave u CI Beogradu

Često postavljena pitanja

Generalno gledajući magacini služe za čuvanje vama potrebnih stvari i opreme za koju trenutno nemate mesta. Carinski magacini služe za skladištenje komercijalne robe pre nego što postane nacionalizovana.

Carinski magacin je prostor koji se nalazi pod carinskim nadzorom. Carinski magacin može biti zgrada, ograđeni otvoreni prostor ili drugi slični objekti za smeštaj robe. Postoje javni i privatni carinski magacini a razlika je u tome ko sme skladištiti robu. U privatni može samo vlasnik u javni mogu svi.

Usluge korišćenja carinskog magacina definisane su cenovnikom a naplaćuju se po kilogramu uskladištene robe za vremenski period do 7 dana. Nakon isteka 7 dana naplaćuje se ležarina po drugom cenovniku.

Roba se preuzima na osnovu carinske deklaracije pri čemu se upisuju podaci o rascarinjavanju robe u magacinsku knjigu. Datum, potpis i registracija vozila osobe koja preuzima robu su obavezna za upis.

Podelite ovu stranu