E-KARTICA

Lako instalirajte naš kontakt u svoj uređaj.

Preuzmite našu e-vizit karticu
NCST NewsLetter
USLUGE

Manje stresa, manje vremena, manje troškova

Domaća ili selidba iz inostranstva, premeštanje kancelarija ili celokupne firme, apsolutno bez obaveza.

Ukoliko tražite ponudu za selidbu ili premeštanje Vašeg poslovnog prostora zašto da ne dobijete kompletnu ponudu pre nego što se odlučite?

U zavisnosti od Vaših potreba mi ćemo Vam preporučiti domaće ili internacionalne specijaliste u selidbama koji će biti srećni da Vam pomognu i dostave kompletnu ponudu da bi ste je uporedili sa drugima. Odabirom jedne od više ponuda je najbolji način dobijanja najbolje ponude koju želite i cene koju možete priuštiti.

Od pakovanja, transporta i čuvanja, dokumentacije i prevoza, domaćih ili inostranih – recite šta Vam treba i mi ćemo sve završiti. Sa bilo koje destinacije – do bilo koje destinacije. Jednostavno popunite obrazac za Ponudu i opustite se. Ne morate više tražiti.

Uskoro se selite? Ukoliko se radi o međunarodnoj selidbi, prelasku granice budite sigurni da imate spremne sve potrebne dokumente! Tu ćemo Vam lako pomoći jer svakodnevno selimo ljude poput Vas, tačno znamo koji dokumenti su Vam potrebni na kom delu celokupnog transporta. Poznajemo lokalne zakone i obligacije i tako smanjujemo mogućnosti problema i kašnjenja pri samom transportu.

Rešite se stresa od selidbe pozivanjem prave pomoći. Uporedite Vaše ponude pre odlučivanja i iskoristite najbolju ponudu! Jednostavno je!

Često postavljena pitanja

Pirpemite listu stvari, fakturu i lične dokumente

Da bi ste bili oslobođeni plaćanja uvoznih carinskih dažbina potrebna je carinska potvrda o oslobađanju

Ukoliko se odlučite da sami spakujete vaše stvari, vodite računa da svaka kutija ima svoj broj, kako bi kasnije lakše i brže pronašli željenu stvau

Orijentaciona cena selidbe u gradu iz stana sa liftom u stan sa liftom je 200 eur i ne uključuje pakovanja stvari, osiguranje i raspakivanje stvari.

Ukoliko se drugačije ne dogovori, selidbene stvari od trenutka preuzimanja iz tačke A pa spuštanja u tačku B nisu osigurana. Predlažemo da se pre dogovaranja oko selidbe raspitate kako osigurati selidbene stvari.

Podelite ovu stranu