USLUGE/PROMO magacin

Nemačka - Srbija od 45€/1paleta. Nedeljni polasci

Šta je uključeno u tu cenu?

Koji su uslovi za ovu cenu?

Pitate se kako? Sa nama je lako!

 

preuzmite promo obrazac:

Većina Vaših dobavljača iz cele EU pa tako i iz Nemačke su u mogućnosti da bez povećanja cene robe koju poručujete od njih, isporuče robu do našeg magacina.
Verujte nam, to rade svakodnevno, samo ih treba lepo pitati.

Preko naših partnera u Nemačkoj u mogućnosti smo da ponudimo organizaciju preuzimanja robe sa adrese Vaših dobvljača iz Nemačke ili EU do našeg magacina, a zatim skladištenje i isporuku preko našeg sistema, zbirne linije za Beograd. Tranzitno vreme od našeg magacina u Nemačkoj pa do našeg carinskog magacina u Dobanovcima je 2 radna dana.

Prema poštanskom broju Vašeg dobavljača, broju paleta i težini određuje se cena prevoza do našeg magacina, a tranzitno vreme je 2 radna dana do dolaska robe u naš magacin u Bavarskoj. Cena od tog našeg magacina pa do Beograda je 45EUR po jednoj, složivoj, izvozno ocarinjenoj, paleti.

Tu se naše mogućnosti ne završavaju, ukoliko ste iz unutrašnjosti Srbije ili u regionu Balkana, našim vozilima možemo organizovati dopremu ocarinjene robe, odnosno robe pod carinskim nadzorom, ukoliko ste van granica Srbije.

Dodatne usluge koje nudimo

0
preveženih paleta

Šta ne možemo da uradimo?

Pozovite još danas!