USLUGE/PROMO avio prevoz

Amerika nikad nije bila bliža. Dnevni polasci

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Šta je uključeno u cenu?

Pitate se kako? Sa nama je lako!

 

preuzmite promo obrazac:

Svakodnevno se susrećemo sa raznim zahtevima, željama naših uvoznika i uspešno se snalazimo u komunikaciji i organizaciji avio prevoza iz svih delova Sveta za Srbiju, kao i iz Srbije za ceo Svet.
Zbog količine robe koju predajemo na avione, imamo specijalne cene i povoljne uslove otpreme!

Preko naših partnera u Americi, u mogućnosti smo da ponudimo organizaciju preuzimanja robe sa adrese Vaših dobvljača iz cele Amerike do najbližih aerodroma, a zatim skladištenje i isporuku preko našeg sistema, za Beograd. Tranzitno vreme od preuzimanja robe u Americi pa do skladištenja na Aeorodomu Beograd je 5-7 radna dana.

Ponekad pravna lica iz Srbije vrše preprodaju robe, direktno od dobavljača ka svojim klijentima, bez ulaska robe u vazdušni prostor Srbije. Tada smo u mogućnosti organizovati reeksport robe, promenu dokumentacije i poslati pošiljku na adresu klijenta našeg uvoznika.

Tu se naše mogućnosti ne završavaju, ukoliko ste iz unutrašnjosti Srbije ili u regionu Balkana, našim vozilima možemo organizovati dopremu ocarinjene robe, odnosno robe pod carinskim nadzorom, ukoliko ste van granica Srbije.

Dodatne usluge koje nudimo

0
preveženih paketa

Šta ne možemo da uradimo?

Pozovite još danas!