E-KARTICA

Lako instalirajte naš kontakt u svoj uređaj.

Preuzmite našu e-vizit karticu
NCST NewsLetter
USLUGE

Pomorski ili avio - pomorski prevoz širom sveta

Pomorski ili avio – pomosrki transport je namenjen klijentima koji želite da uštede u odnosu na čist avio prevoz, a u mogućnosti su da sebi omoguće  malo duže tranzitno vreme.

Pun kontejnerski utovar (FCL) i zbirni kontejnerski utovar (LCL) je najjeftiniji način transporta, kada vreme to dozvoljava.

Tokom godina, dolazili smo do inovativnih rešenja za neke od najkomplikovanijih zahteva u poslovanju. Zato su neki od vodećih domaćih kompanija u spoljnotrgovinskom poslovanju poverili svoju reputaciju profesionalcima u NCST. NCST je pravi odabir kada je u pitanju očuvanje, ali i unapređenje Vaše poslovne reputacije.

Usluga od vrata do vrata

Kada šaljete Vašu pošiljku sa NCST, garantovan Vam je jedan kontakt. Kao ponosna Srpsko preduzeće, mi ćemo sagledati svaki aspekt Vaše pošiljke u svakoj fazi njenog putavanja.

Rečni i vangabaritni transport

U zavisnosti od uslova plovidbenosti Dunava i njenih pritoka, nudimo usluge prevoza zatvorenim baržama sa čeličnim podovima, dvostrukim dnom i dvostrukim zidovima,  zapremna do 2800m3 – DWC 2.100 mt kao i gurače, tegljače do 2200 KS i samohodke – DWC 2.000 mt.

Nudimo prevoz različitih vrsta roba, svih vrsta žitarica,  ruda, metalnih proizvoda, vangabaritnih tereta kao i tečnih tereta.

Usluge pretovara, vaganja robe, skladištenja svih roba u otvorene ili zatovrene magacine kao i usluge špedicije svakodnevno i ponosno obavljamo.

Često postavljena pitanja

Najširi spektar robe možemo prevoziti u brodskim kontejnerima, od selidbenih stvari, automobila, žitarica, metala, komercijalne robe, ADR robe, sveže robe kao i vangabaritnog tereta. Preporučujemo transportno osiguranje robe

U zavisnosti od vrste robe, naš dispečer će vas savetovati kako pripremiti robu za transport brodom, jer u slučaju malih pošiljki, kada se preuzima kamionima pa transportuje do određene luke, roba će biti pretovarena nekoliko puta. Sigurnost svih nas je uvek na prvom mestu.

Isključivo od dogovorenog Inkoterma, može se jasno i nedvosmisleno saznati da li je roba osigurana i ko snosi rizik ukoliko nije osigurana.

Potrebno je poslati upit sa podacima o pošiljci kao što su relacija, vrsta robe, način pakovanja, bruto težina i vrednost robe, kako bi od nas dobili ponudu za transportno osiguranje, a sve to pre dostavljanja robe na prvo prevozno sredstvo u zemlji isporuke.

Dimenzije brodskih kontejnera su podeljene u dve kategorije, 20” ili 40”.
20” standard D 5,89 V 2,36, Š 2,35m
20” High cube D 5,89 V 2,69, Š 2,35m

40” standard D 12,05 V 2,36, Š 2,35m

40” High cube D 12,05 V 2,89, Š 2,35m

Postoje kontejneri sa otvorenim krovom, samo platformom kao i frigo kontejneri.

Jednostavnim unosom dobijenog bar-kod na stranici brodara, dobije se kompletan izveštaj o statusu pošiljke sa svim relevantnim podacima..

Postoje brojne aplikacije kojima je moguće u realnom vremenu pratiti kretanje broda, kao na primer Marinetraffic. Potrebno je znati naziv broda

Podelite ovu stranu