E-KARTICA

Lako instalirajte naš kontakt u svoj uređaj.

Preuzmite našu e-vizit karticu
NCST NewsLetter
USLUGE

Avio prevoz iz celog Sveta

Nudimo Vam izbor od direktnih pošiljaka, konsolidovanih pošiljaka ili čak punih čartera. Konsolidovane pošiljke mogu uključiti i do nekoliko komitenata i više porudžbina, a sve u svrhu smanjenja transportnih troškova. Cross-trade prodaja iz bilo kojeg mesta preuzimanja do bilo kojeg mesta kao Kupca, je takođe jmogućnost koju imate u svrhu smanjenja troškova i vremena, vezanih za Vašu pošiljku.

Azija, Europa, Amerika, Kanada, Afrika ili Australija – bilo koje dimenzije, bilo koja težina, bilo kad i bilo gde.

Nije bitno gde se Vaša roba nalazi – pozovite nas još danas za besplatnu ponudu!

Od vrata do vrata

Kako bi Vaš poslovni proces bio lakši, nudimo Vam preuzimanje pošiljke od vrata, sa adrese isporuke, transport do određenog aerodroma, carinsko posredovanje i na kraju isporuku direktno do Vaših vrata.

Od vrata do magacina

Podrazumeva preuzimanje pošiljke sa adrese isporuke do magacina na aerodromu krajnje destinacije. Naša odgovornost prestaje na ovoj mestu, Vaša je odgovornost carinsko posredovanje, organizovanje transporta nakon carinjenja I plaćanje lokalnih troškova.

Često postavljena pitanja

Generalno sva roba koja ne spada pod ADR klasifikaciju može se prevoziti avionima. Dobro smo povezani sa svim destinacijama tako da ni tranzitno vreme nije nešto što bi nas odgovorilo od ove vrste transporta.

U avio saobraćaju bitno je spakovati kutije da što manje prostora zauzmu, nekada je i više manjihi kutija umesto jedne velike isplativije za transport, ipak savetujemo da nam se obratite pre pakovanja kako bi zajedno razmotrili naj ekonomičniji način pakovanja vaše pošiljke, jer se pošiljke u avio saobraćaju drugačije vrednuju od pošiljaka poslatih drugim vidom transporta.

Obračunska težina nije uvek i bruto težina vaše pošiljke. U avio saobraćaju obračun se vrši na osnovu dimenzija svake od kutija pa se deli sa koeficijentom kako bi se dobila obračunska težina. Ukoliko je ipak, obračunska težina manja od bruto težine, naplatiće vam se prevoz po bruto težini. Količina x D x Š x V x 167 = jedinica obračunske težine

Najbrži, najbezbedniji vid transporta robe je avionom, ali kao što se je i za očekivati nije baš najekonomičniji. Za preporuku je uzeti i transportno osiguranje robe, koje ne utiče mnogo na ovaj vid transporta

Isključivo od dogovorenog Inkoterma, može se jasno i nedvosmisleno saznati da li je roba osigurana i ko snosi rizik ukoliko nije osigurana.

Potrebno je poslati upit sa podacima o pošiljci kao što su relacija, vrsta robe, način pakovanja, bruto težina i vrednost robe, kako bi od nas dobili ponudu za transportno osiguranje, a sve to pre dostavljanja robe na prvo prevozno sredstvo u zemlji isporuke.

Svaka avio kompanija ima svoj sistem za praćenje pošiljke, potrebno je samo upisati vaš AWB broj na njhovom sajtu i dobićete info o trenutnom statusu kao i očekivanom dolasku na krajnje odredište.
Postoje brojne aplikacije kojima je moguće u realnom vremenu pratiti kretanje aviona kao na primer Flight radar. Potrebno je znati broj leta.

Podelite ovu stranu