NAŠA PRIČA

O našoj kompaniji

NCST je nezavisni, pouzdan i fleksibilan avio, kopneni i pomorski logistički provajder u Srbiji sa svojim jakim partnerima u Kini, Engleskoj, Švedskoj, Turskoj i Italiji, spreman da Vas poveže sa bilo kojom zemljom u Svetu.

Mi smo ovde da obezbedimo na jednom mestu kompletna logistička rešenja od uvoza robe zbog održavanja izložbi, organizovanja međunarodnih prevoza komercijalne robe, magacinskih usluga, industrijskog pakovanja robe, prevoza selidbenih stvari kako u inostranstvu tako i u domaćem saobraćaju.

Pored navedenog, u okviru naših međunarodnih prevoza obuhvatamo niz drugih posebnih usluga. Za sve Vaše potrebe, ideje i planove, budite slobodni da nas kontaktirate.

NAŠA MISIJA I VIZIJA

Dobro poslovanje je kada zajedno napredujemo

Naša misija i vizija

Da svojim klijentima obezbedimo pouzdane i blagovremene isporuke i održimo garanciju zadovoljenja klijentovih potreba. Pouzdanost je zasnovana na kvalitetu usluge koja je prilagođena individualnim zahtevama. Da obavljamo ovaj posao etički i u duhu partnerstva sa našim klijentima, podsticanjem inovatnosti, prepoznavanjem novih poslovnih prilika i postavljanjem tržišnih trendova.

Vizija preduzeća NCSTransport d.o.o. je da bude moderno, inovativno i efikasno međunarodno preduzeće sa jasno definisanom strategijom. Uvek posvećeni klijentima, primenom najoptimalnijih resursa realizujemo zahteve i projekte kroz koje ostvarujemo vrhunske poslovne rezultate i stabilan napredak.

Karijera

NCST je kompanija koja svakodnevno raste. Ukoliko smatate da i Vi možete doprineti našem rastu, postanite deo našeg tima.